[vc_row][vc_column]

[vc_empty_space][vc_column_text]

Eratkan Persaudaraan dan Jadikan Moment Ramadan, Syawal dan Zulhijjah terasa dekat dan menggembirakan walau tidak dapat berjabat tangan dengan Video Ucapan dari Lafaz Ucapan Digital

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”73″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ingin mengeratkan silahturahmi dan eratkan hubungan  dengan sesuatu yang unik dan berbeza tahun ini?

Kami siap membantu anda  dengan Video Ucapan Ramadhan, Eid Fitri and Adha. Semoga ikatan persaudaraan akan kekal terjamin dan ceria walau tidak berjabat tangan dan bertemu muka. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Bagaimana Caranya?” font_container=”tag:h1|font_size:40|text_align:center|color:%23dfb15b” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fas fa-photo-video” color=”green” size=”xl” align=”center”][vc_text_separator title=”Pilih Kategori Video” color=”green”][vc_column_text]Pilih kategori dan konsep video yang anda ingin.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fas fa-user-edit” color=”green” size=”xl” align=”center”][vc_text_separator title=”Proses Editing” color=”green”][vc_column_text]Setelah melakukan pembayaran, kami akan proses & editing video sesuai dengan request.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”far fa-file-video” color=”green” size=”xl” align=”center”][vc_text_separator title=”Preview Video” color=”green”][vc_column_text]Setelah proses editing, anda akan preview dulu videonya. Dan Anda dibolehkan revisi 1x (untuk menukar gambar, teks dan warna), bukan untuk menukar kategori dan tema.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”far fa-envelope” color=”green” size=”xl” align=”center”][vc_text_separator title=”Kiriman Video” color=”green”][vc_column_text]Jika pesanan video ucapan/produk sudah sesuai dengan pesanan Anda, kami akan kirim videonya melalui Whatsapp / Email.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Pilih Kategori Video Di Bawah” font_container=”tag:h1|font_size:40|text_align:center|color:%23dfb15b” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Ceritakan keperluan anda, kami akan berusaha memberikan solusinya
//
CS LafazUcapanDigital
Customer Support 2
Available
//
CS LafazUcapanDigital
Customer Support 1
Available